NATURAL BUBBLE WASH 230ml TROPIKA BEAUTY


Tropika Natural Bubble Wash adalah mandian yang dirumus dari bahan asli untuk si manja anda. Sangat sesuai untuk kulit sensitif. Terdapat dalam variasi wangian Lavender, Sweet (Ros & Mawar) dan Happy ( Apricot & Green Tea).
Harga Pasaran : RM49.90
Harga Kami : RM42.00 sahaja 
Anda Jimat : RM7.90


Isi Kandungan : 230ml

POSTAGE :
RM6 SEM | RM9 SS

Tropika Natural Bubble Wash  mandian natural si manja Sesuai untuk kulit ekzema, ruam lampin, ruam panas, kulit kepala berkuping (cradle cap) penyakit radang kulit, kulit sensitif serta melebat dan menyihatkan rambut. Sesuai untuk seisi keluarga.

Tropika Natural Bubble Wash  lembut dan berkesan membersihkan badan, muka dan rambut menggunakan bahan-bahan pembersih semula jadi dan organik. Semua pembersih semulajadi yang bukan pelucutan, tiada sulfer, wangian sintetik bebas sulfat dan secara semula jadi kurang berbuih.

Tropika Natural Bubble Wash (Buih pembersih semulajadi Tropika) tahan lama, tiada alergi, tidak memedihkan mata, tidak mengering dan menjadikan kulit yang lembut. Dirumuskan untuk bayi, kanak-kanak dan golongan dewasa yang mempunyai masalah kulit sensitif. 

Visit Our Online Store:
Mysayangku Collections