GLOW GLOWING BEAUTY SKIN

  
Ada tak kawan2 yang mengalami masalah begini?
► Jerawat naik sukar hilang
► kulit berminyak & gelap
► Jeragat susah hilang
► Parut & bintik hitam
► Pori terbuka
► Garis halus mula kelihatan( penuaan)


percaya tak masalah kulit dalam sekelip mata jer boleh berubah jadi cantik, putih,flawess &soft gitu.. mesti tak percaya kan? tapi itulah realitinya kalau pakai GLOW GLOWING BEAUTY SKIN..ia bukan sekadar produk biasa tapi mampu merawat masalah kulit yang bermasalah dengan cepat dan berkesan. 1 set tahan 1 bulan - 45 hari
Harga pasaran rm 69.90
Harga jualan: rm 60
Jimat rm9.90
Postage sem rm 6
Sarawak: rm 8.60
Sabah rm 9.30

Kelebihan GLOW GLOWING BEAUTY SKIN original :
Mencerah & melembutkan kulit
Melambatkan penuaan (kulit tegang)
Mengecilkan liang pori terbuka
Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat
Menghilangkan bintik hitam& parut jerawat Menjadikan tona kulit sekata 1 set tahan 1 bulan ke 45 hari.

SET GLOW GLOWING BEAUTY SKIN original mengandungi :
 Sabun Q 10
 Night Glow
 Night Glowing
Day Pinky

Ajaibnya GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ! kulit dah putih semulajadi sekarang…kulit gelap, kusam dan tak bermaya kelihatan makin putih dan berseri…tengok testimoni pengguna ni..hanya 7 hari sahaja kulit dah makin putih jelita

Komponen Dalam GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ORIGINAL :
1- Collagen Gluta Q 10 Soap membersih kulit wajah menanggalkan sel2 kulit mati menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit wajah akan terasa bersih, segar dan bermaya menghaluskan dan mencerahkan kulit mengurangkan kedutan/ garis penuaan dengan collagen gluta Q 10 soap wajah akan kelihatan muda setiap masa

2- Day Pinky Beauty melindungi kulit wajah dari sinar uv menghilangkan flex hitam menjadikan tonasi kulit lebih sekata menghalus & melicinkan kulit

3- Night Glow menghilangkan flek hitam menjadikan tonasi kulit lebih sekata menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah mengurangkan kedutan/ garis penuaan

4- Night Glowing mencerahkan kulit wajah mengecilkan lubang pori-pori menghaluskan kulit wajah mengurangkan parut jerawat & jeragat merawat kulit yang bermasalah

Cara Penggunaan GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ORIGINAL :
Bersihkan muka dengan Collagen gluta Q 10 soap sebanyak 2-3 kali sehari

Siang – Selepas cuci muka dengan Collagen gluta Q 10 soap, pakai Day-Pinky Beauty

Malam – Sapukan Night Glow ke seluruh wajah selama 3 malam. Selepas 3 malam gunakan Night Glowing selama 3 malam ( selang seli Night Glow & Night Glowing setiap 3 malam)


Testimoni GLOW GLOWING BEAUTY SKIN








Visit Our FB Page: