GLUTACAPS


GLUTACAPS® ni yg pertama paling banyak ingridient dlm malaysia. 500mg 1kapsul. sbb tu kesan cpt. dlm masa 12jam bdn kita perlukan lebih 500mg gluta utk pemutihan badan. jadi ngam2 utk sehari.. kalau nk kesan cpt lagi mkn 2 biji..
Harga Pasaran : RM150.00
Harga Kami : RM110.00 sahaja !!
Anda Jimat : RM40.00
Postage :
RM6 SEM | RM9 SS
Kandungan/Berat : 30 kapsul

Dgn penggunaan bahan aktif gluta original dr tumbuhan ni akan membantu bukan shj mengurangkan jerawat. dia juga dpt bantu pudarkn jerawat. n slowly bdn juga akan memutih secara automatik. awak mesti dh lali dgn produk2 putih yg lain kan? sebab kebanyakkan produk hanya letak bahan putih tu skit je, serbuk yg lain tu tepung jagung je nk nmpk berat dan bnyk. dan sebab tu kita bawak gluta gred A ni.. sebelum kita launch mmg kita uji dlm lab berkali2. dh dpt formula yg betul tally dgn analog graf formula barulah kita masukkan dlm kapsul. sebab tu kita yakin sgt kesan GLUTACAPS® seawal 3 hari. sebab kita import material yg kualiti shj. sebab tu kita tambah dgn material mcm "hyluronic acid" (supaya lebih flawless) dan "Vitamin C original" utk bantu kurangkan jerawat, jeragat dan parut.. bahan aktif ni utk bantu lg proses pemutihan kulit.

Apa beza putih, cerah dan berseri? putih shj muka akan nampak pucat. tp bila awk putih, cerah dan berseri? baru la putih tu betul betul naik kan? putih kemreh merahan..mcm org baru kahwin.. muka putih berseri.. haa mcm tu la. heh.

Apa Yang Anda Akan Dapat Dengan GLUTACAPS® :
✔ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap
✔ 3 hari untuk lihat jerawat kecut
✔ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri
✔ 14 hari tangan leher bdn dan kaki lebih cerah
✔ 28 hari lahir kulit beby terpancar seluruh bdn.. muka, tgn dan bdn akan lebih putih kemerah-merahan.

Bertindak sekarang! sebelum harga naik. skrg dh tau kenapa gluta, HA dan Vit C ori bagus kan? tggu apa lagi mana ada produk yg mcm Glutacaps® dkt malaysia ni..gabung 3 sekali gus!

Pencerahan satu badan
GLUTACAPS 500mg plus....

Kandungan GLUTACAPS®® :
Kenali bahan-bahan Glutacaps 500mg Plus;
1. Glutathione Gred AAA sari Jepun
2. Hyaluronic Acid (HA)
3. Vitamin C

Jom cantik dan putih gebus dengan #Glutacaps500mgplus

Nak putih tapi takut nak ambik suntikkan PENCERAH??
Anda boleh mencuba GLUTACAPS kerana kesannya umpama anda ambik suntikkan...

GLUTA memang digunakan utk pencerahan kulit kalau di negara Thailand boleh dikatakan semua rakyatnya mengamalkan pengambilan secara pemakan dan suntikkan itu sudah menjadi kebiasaan bagi mereka sebab itu kulit mereka lebih putih gebu dan cantik...

Gluta memang dah terbukti selamat dan berkesan utk pencerahan ..
Kadar yg disyorkan utk pencerahan..

1000-2000mg utk proses pemutihan

500mg utk proses detox
Khasiat & Kelebihan GLUTACAPS® :
✔ Kulit bertambah putih dan glowing
✔ Pigmentasi hilang
✔ Meratakan tona warna kulit
✔ Mengecutkan jerawat
✔ Memudarkan parut jerawat
✔ Menegangkan kulit
✔ Anti-oksidan
✔ Merawat katarak dan glukoma
✔ Membekalkan kadar kandungan air ini menyebabkan kulit tegang
✔ Menghilangkan garis garis halus diwajah
✔ Mengekalkan kelembapan kulit
✔ Mengalakkan SISTESIS kolegen dalam badan
✔ Pencerahan kulit utk satu badan

Cara Pengambilan GLUTACAPS® :
1- Disarankan ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam untuk 7 hari pertama
2- Selepas 7 hari makan 1biji pagi dan 1 biji malam
3- Makan Glutacaps sebaiknya 20 minit sebelum makanan berat

Pantang Larang & Saranan Ketika Mengambilan GLUTACAPS® :
✔ Tiada pantang cuma banyakkan minum air 3-4liter sehari. Caffein elakkan, susu elakkan, gula kurangkan
✔ Ibu mengandung 6 bulan keatas
✔ Menyusu baby boleh ambil
✔ Umur boleh ambil 15 tahun keatas
✔ Pesakit Cancer dilarang ambil
✔ Pesakit Buah pingang kencing manis dan sakit jantung yg tidak kritikal boleh ambil.
✔ Kalau ambil dgn ubatan/supplmnt lain macammana? jarakkan sahaja pengambilan 20minit




















Visit Our FB Page: