NANO SOAP KOREAN FORMULA


Nak Hilangkan Ketiak Berbau?Jerawat muka & badan?Jeragat? Dengan rumusan lengkap khas formula rahsia dari Korea, secara tidak lansung telah melahirkan nano soap yang dapat menjanjikan kemampuan untuk menyelesaikan kebanyakan masalah kulit yang sering merunsingkan anda. 
Harga Jualan :
RM49.00 sahaja
FREE POSTAGE 
Sabah/Sarawak +RM3


NANO SOAP Sesuai Digunakan Untuk Mengatasi Masalah Ini :
✘ jerawat Badan
✘ masalah bau badan
✘ celah paha n ketiak hitam
✘ kulit gatal-gatal, ruam
✘ Tona kulit badan tak sekata
✘ Muka berminyak
✘ Jerawat/jeragat degil
✘ Kulit kusam dan tak bermaya
✘ Bintik-bintik hitam pada muka
✘ Liang pori-pori besar

Kebaikan NANO SOAP KOREA FORMULA :
Sebab kenapa NANO SOAP wajib ada dalam bilik mandi anda adalah :
✔ Rawat masalah Jerawat : Nano Soap mampu untuk merawat masalah jerawat yang tumbuh dimuka dan badan.

✔ Hindar Badan Berbau : Anda kini tidak perlu rasa risau lagi kerana Nano Soap mampu hilangkan bau badan anda yang kuat.

✔ Penyakit ekzema : Penyakit kulit ini boleh menyerang sesiapa sahaja tidak kira jantina dan peringkat umur. Ayuh! Cegah dan rawat kulit anda sekarang sebelum terlambat!

✔ Daki Hitam : Masalah daki di kawasan pelipat seperti peha, leher, tangan dan lain-lain mudah dibuang dengan menggunakan NANO SOAP.

✔ Kulit Kusam : Akan pulih seperti sediakala dengan menggunakan nano soap

Cara Penggunaan NANO SOAP KOREA FORMULA :
1- Bersihkan tangan sebelum guna, Basahkan wajah dengan air suam agar pori-pori lebih terbuka. Dengan ini, khasiat NANO SOAP akan lebih mudah meresap ke wajah.

2- Gosokkan NANO SOAP di telapak tangan dengan sedikit air, dan sapukan secara lembut dengan jari tangan ke seluruh wajah bermula dari dahi, hidung, pipi dan leher. Lakukan pergerakan memutar pada wajah selama 2-3 minit. Kemudian biarkan seketika selama 1-2 minit.

3- Basuh muka dengan air beberapa kali sehingga sisa-sisa sabun hilang di wajah. Gunakan air sejuk agar pori-pori tertutup dan melancarkan peraliran darah.

4- Keringkan wajah dengan tuala bersih

5- Sesuai digunakan 2 x sehari (pagi dan malam)

6- Sabun ini boleh mencerahkan kawasan yang gelap seperti celah ketiak, peha dan leher. Pada bahagian badan boleh dibiarkan lebih dari 3 minit sebelum cuci.

Boleh juga digunakan sebagai shampoo (Tak perlu guna shampoo dan conditioner lain lagi).
Caranya adalah:-
1-. Basahkan rambut kemudian keluarkan buih pada tapak tangan dan gosok seluruh kepala dan rambut.
2- Tidak perlu buih yang banyak seperti shampoo yang lain. Rambut akan lebih lembut, bersinar, hitam, lebat dan Insyaallah tiada kelumumur.

Tips Penting :
Tangan adalah antara punca utama kepada masalah wajah anda, jangan kerap menyentuh wajah jika anda ingin dapatkan kulit yang cantik berseri

Testimoni NANO SOAP KOREA FORMULA :


Visit Our FB Page: