MYSAYANGKU ORDER FORM

Name:
Phone No
Email Address:
Address
Product & quantity
T&C I agree with the terms & conditions apply to My Sayangku Collections

This online form was provided by Freedback.

Thursday, 13 June 2013

CELL8 KELUARAN FZS COSMETIC


CELL 8 KELUARAN FZ'S COSMETICS.

RM99.90


INI ANTARA PRODUK BAHARU YANG AKAN KAMI PASARKAN.

MENGANDUNGI GLUTATHIONE + VITAMIN C + BLACKCURRANT EXTRACT + HYDROLIZED COLLAGEN + PHYTO HYALURONIC. 

KUNYAH 2 TABLET 2 KALI SEHARI UNTUK 15 HARI.
SELEPAS 15 HARI KURANGKAN KEPADA 2 TABLET SEKALI SEHARI.
DISYORKAN AMBIL KETIKA PERUT KOSONG BAGI YANG TIDAK MENGALAMI GASTRIK

CELL 8 ™ Produk anti penuaan Generasi Baru CELL 8 ™ Memfokuskan kesihatan dalaman untuk KESEMPURNAAN LUARAN. CELL 8 ™ tablet kunyah berperisa Apple yang pertama di pasaran. 

Kandungan : Satria L- Glutathione, Hydrolized Collagen, Vitamin C dan Grape Seed Extract.

Tiada Product lain seperti CELL 8 ™ Tanpa Air.. HANYA KUNYAH..! Rasa sebenar Apple, sedap dan amat digemari oleh semua, malah mudah untuk di bawa kemana sahaja. 

Cara Pengambilan : 2 tablet dikunyah atau hisap sekali sahari. Untuk anda yang tidak sabar untuk melihat kesannya, boleh mengambil 2 tablet 2 kali sehari untuk botol pertama. Formulasinya dirumus khas dari bahan aktif bermutu tinggi untuk memastikan pengguna mendapat menafaat maksima hanya dalam masa 1 bulan. 

Khasiat Pengambilan CELL 8 ™ Meningkat immunisasi Badan Kandungan Satria Glutathione yang membantu menyah toksid dalam badan,menutralkan free radikal dari pencemaran asap, bahan kimia, makanan, stress, cahaya matahari dan banya lagi. Vitamin C membantu menghasilkan Kolagen secara semulajadi didalam badan dan Satria Glutathione mengelak kerosakan kolagen didalam badan serta memaksimakan penyerapannya. Kaya dengan OPC dari Grape Seed Extract yang berfungsi seperti “Face lift” semulajadi.OPC dari Grape seed extract boleh mengurangkan penghasilan melenin yang menyebabkan kulit gelap. Hydrolized kolagen membantu menghilangkan garis halus, menganjalkan dan melembabkan kulit serta memulihkan masaalah kulit. Kesan Pengambilan CELL 8 ™ pada Kulit Kulit lebih Anjal, halus dan lebih cerah Tona kulit seluruh badan menjadi sekata dan bermaya Parut di muka dan seluruh badan menjadi lebih pudar sehingga 80% Jerawat dan masaalah kulit akan pulih. Kesan yang hebat untuk mereka yang mengidap Enzema Liang roma mengecil Kulit pada bahagia tumit menjadi lebih halus Bahagian bawah lengan, tengkuk, celah dalam peha menjadi lebih cerah sekata. Kesan Pengambilan CELL 8 ™ pada Kesihatan Tidak mudah mendapat penyakit Badan terasa lebih bertenaga dan cergas Amat baik sebagai ajen detox kepada Perokok Melindungi dari berbagai penyakit berbahaya. Nantikan kehadiran CELL 8 ™ di pasaran pada 15 Januari 2012. CELL 8 ™ 

Produk anti penuaan Generasi Baru. CELL 8 ™ tablet kunyah berperisa Apple yang pertama di pasaran. Tiada Product lain seperti CELL 8 ™ Tanpa Air.. HANYA KUNYAH..! Produk yang pasti meletup di pasaran dari segi khasiat dan nilai wang anda.

No comments:

Post a Comment