MYSAYANGKU ORDER FORM

Name:
Phone No
Email Address:
Address
Product & quantity
T&C I agree with the terms & conditions apply to My Sayangku Collections

This online form was provided by Freedback.

Monday, 21 May 2012

ALPHA LIPID SLIM DIET 11

Produk baru alpha lipid sd11 adalah sama dgn sd11 cuma ia adalah new formula dengan peningkatan 2 kali penurunan. Formula terbaru ini juga diperkayakan dgn kandungan green tea+fiber+high protein+ 9 jenis essential asid amino+11 vitamins+12 minerals.. ALPHA LIPID SD II ini dapat bantu anda turunkan berat badan dengan pantas sebanyak 5kg seminggu dengan hanya 1tin sahaja..

ALPHA LIPID SDII MEAL SUPPLEMENT POWDER*

Direka dengan bahan-bahan untuk menyokong keseimbangan gula darah, kekenyangan di antara waktu makan yang tetap dan jisim otot yang sihat. SDII membantu untuk mengekalkan berat badan yang sihat. Sebahagian daripada program pengurusan berat badan yang termasuk perubahan diet dan senaman.Satu campuran berkualiti tinggi yang komprehensif yang terdiri daripada protein soya bukan-GMO (75%), serat, ekstrak daun teh hijau, vitamin dan mineral. Suplemen minuman SDII tidak mengandungi pemanis tiruan atau perisa dan membantu untuk memastikan bahawa tubuh anda mempunyai semua nutrien penting termasuk protein supaya lemak dibakar, sementara anda masih dapat mengekalkan jisim otot dan ketegangan. Setiap hidangan menyediakan 10 gram protein yang boleh digunakan untuk keperluan harian anda.

Cara penggunaannya sama dengan SD11 iaitu..

1.minum 2 scoop 4x sehari sebelum makan dan pastikan anda jangan berlapar.
2.Lebihkan makan protein iaitu ayam, ikan, daging, telur, seafood dan sayur.
3.Harus kurangkan karbohidrat (makanan yang ada kanji, gandum, beras)
4.Jika inginkan kesan yang optima,Perlu minum air 2-3 liter sehari supaya lemak-lemak yang dah dibakar dalam badan tu dapat keluar melalui air kencing atau berpeluh

UTK PERTANYAAN BOLEH PM OR SMS 0173908240 AZNI
 




























7 comments:

  1. CAN U GIVE ME DETAILS ABOUT THIS PRODUCT AND THE PRIZE PLZ ??????!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Market price rm180..for special price please sms me 0173908240

      Delete
  2. SELALUNYA BERAPA TIN PERLU DIAMBIL UTK DAPATKAN BERAT YG IDEAL. JIKA KITA SUDAH DAPAT BERAT YG IDEAL, PERLU AMALKAN LAGI KE ALSD11 NI? JIKA KITA TIDAK MENGAMBIL ALSD11 NI, ADAKAH BERAT AKAN NAIK SEMULA?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bergantung pd bpe byk nak dikurangkan..1 tin blh turun 3-5kg..if dh dpt berat ideal blh stop.xde mslh..berat x naik semula.

      Delete
  3. Kalau cari di farmasi ada tak?

    ReplyDelete
  4. mcm mana penggunaan alpha lipid ni boleh brief kan tak? ada kene disiplin makan ke?

    ReplyDelete
  5. hanya dijual oleh pengedar berdaftar je.xde di farmasi or kedai jamu or kiosk .

    kurangkan karbohidrat & gula..byk kan protein n sayur

    ReplyDelete