MYSAYANGKU ORDER FORM

Name:
Phone No
Email Address:
Address
Product & quantity
T&C I agree with the terms & conditions apply to My Sayangku Collections

This online form was provided by Freedback.

Tuesday, 3 June 2014

IBU PUTIH COLLAGEN DRINK 500GRAM


















IBU PUTIH COLLAGEN DRINK 500GM
( CHOCOLATE FLAVOUR )
HARGA MSC : RM 70 
POS :
SEM RM 8
SARAWAK RM 11
SABAH RM 12
KENAPA ANDA PERLU MINUM COLLAGEN DRINK KAMI ??
KERANA :
► Collagen drink kami memberikan tenaga optimum sepanjang hari
► Collagen drink merawat masalah kulit wajah serta mencerahkan kulit
► Collagen drink membantu menurunkan berat badan anda
► Collagen drink membantu merawat masalah keputihan serta period yang tidak teratur
► Collagen drink membantu mengurangkan masalah senggugut yang anda alami selama ini
► Collagen drink membantu pengeluaran susu ibu
► Collagen drink membantu pulihkan sendi-sendi serta sakit urat
► Collagen drink membantu merawat luka selepas pembedahan atau bersalin

KHASIAT HEBAT IBU PUTIH COLLAGEN DRINK (IPCD) :
♥ UNTUK KECANTIKAN : 

► 50% kecerahan ketara dalam masa 1-2 minggu dengan amalan konsisten
► Tona kulit lebih cerah sekata
► Memulihkan tekstur kulit yang rosak dan bermasalah
► Menghilangkan parut serta bintik hitam
► Memudarkan dan menghilangkan jeragat
► Mengecilkan pori-pori yang terbuka
► Kulit lebih cantik bermaya, segar dan anjal berseri
► Mengecut serta menghilangkan parut jerawat
► Kulit menjadi lebih lembab, halus dan gebu
► Merawat kulit kering dan minyak berlebihan
► Anti penuaan
► Menguatkan akar rambut dan kuku


♥ UNTUK KESIHATAN DALAMAN :


► Membantu mengurangkan gejala resdung
► Menguatkan sendi-sendi tulang
► Menghilangkan lenguh-lenguh badan dan sakit urat
► Memulihkan rekahan tumit kaki
► Merawat luka selepas pembedahan atau bersalin
► Membantu mendapatkan zuriat dengan mengimbang/menstabilkan hormon
► Tingkatkan pengeluaran susu ibu
► Mengatasi masalah sengugut, keputihan dan haid yang tidak teratur
► Membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
► Mengurangkan kolestrol dan toksin dalam badan
► Menurunkan berat badan bagi mendapatkan kembali berat ideal
► Mengempiskan perut buncit
► Tidur yang berkualiti dan lena

KANDUNGAN IBU PUTIH COLLAGEN DRINK :
✔ MARINE COLLAGEN
✔ GLUTATHIONE
✔ CHOCOLATE POWDER
✔ COCO POWDER

CARA PENGAMBILAN IBU PUTIH COLLAGEN DRINK (IPCD)

- Bancuh 2 sudu serbuk IPCD ke dalam 100ml (1 cawan) air suam
- Sebaiknya minum sebelum sarapan, masa perut kosong
- Amalkan minum air bersih secukupnya sepanjang hari
  •  Boleh diminum ibu hamil dan semasa pantang
  • Juga sesuai untuk mereka yang ada kencing manis dan darah tinggi
  • Lelaki juga boleh amal minuman ini.

RANGKAIAN PRODUK MISTINE (MASK & FACIAL SCRUB)








MISTINE EGG WHITE PEEL OFF MASK 95gm
HARGA MSC : RM 15
POS :
SEM RM 6
SS RM 9
 
KELEBIHAN EGG MASK :

- Menanggalkan sel2 kulit mati dengan berkesan
- Dapat menganjalkan serta melicinkan kulit
- Membantu menghilangkan blackhead & whitehead
- Memudarkan parut-parut halus
- Mengecilkan pori-pori kulit muka
- Mengecutkan jerawat
- Mengatasi kesan sunburn pada wajah
- Menyejukkan dan menenangkan kulit yang stress
- Mengurangkan masalah kulit berminyak
- Juga membantu mencerahkan kulit
- Sesuai untuk semua jenis kulit dan boleh diguna lelaki/wanita


CARA PEMAKAIAN EGG MASK :

1. Cuci/basuh muka dengan sabun/cleanser sedia ada dan keringkan
2. Sapu mask pada seluruh muka kecuali bibir & mata secukupnya
3. Tunggu 15-20 minit sehingga ia benar2 kering (mengadap kipas angin disarankan)
4. Tarik mask perlahan2 dari bawah ke atas
5. Rasai wajah yang lembut, halus dan lebih bersih!
6. Guna 2-3 kali seminggu untuk hasil optimum
** Tips: Simpan mask dalam peti sejuk beberapa minit sebelum guna buat pemakaian anda terasa lebih cool dan segar!


KANDUNGAN EGG MASK;
Albumen (putih telur),
Hydrolyzed Elastin,
Collagen
Selepas sekali penggunaan egg mask ini sahaja anda dah merasai keberkesanannya.
Semua pelanggan kami berpuas hati dengan hasil penggunaan egg mask


Kulit semakin cantik, semakin anjal dan cerah!!

* Tips : Simpan egg mask dalam peti sejuk beberapa minit sebelum digunakanbuat pemakaian anda terasa lebih cool dan segar!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
  MISTINE HONEY FACIAL SCRUB CREAM 95gm
HARGA MSC : RM 15
POS :
SEM RM 6
SS RM 9
Mistine honey facial scrub cream merupakan Krim muka dengan campuran madu, multifruit dan microbeads. Kandungan madu menolong menjadikan kulit sentiasa sihat dan berseri-seri kerana ia mempunyai ciri-ciri antibakteria dan pelembab.

KELEBIHAN HONEY FACIAL SCRUB CREAM
scrub pelembap yang dapat mengelupas kulit SERTA menyuburkan 
liang roma semakin kecil dan 
menjadikan kulit semakin lembut 
 
Kandungan :
 Polyethylene, 
Microbeads, 
Madu, Multifruit BSC
 
CARA PENGGUNAAN: 
  • Sapukan krim pada muka yang basah dengan mengurut secara perlahan-lahan selama 2-3 minit kemudian bilas dengan air yang bersih. 
  • Gunakan 1-2 kali seminggu untuk mendapatkan hasil yang lebih berkesan.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


MISTINE NATURAL MUD FACIAL MASK 95gm
HARGA MSC : RM 15
POS :
SEM RM 6
SS RM 9
 
KELEBIHAN MISTINE NATURAL MUD FACIAL MASK
  • Mistine Mud mask yang asli berfungsi dapat membersihkan lebihan minyak secara mendalam yang terperangkap di muka kita. 
  • Ia membantu memperbaiki serta mencegah jerawat daripada terus merebak. 
  •  Kandungan aktif semulajadi iaitu "lumpur" dapat membantu kulit menjadi lebih sihat dan bertenaga. 
  • Ia juga berfungsi dengan menyental kulit uols untuk lebih kelihatan licin, lembap dan kulit lebih sihat dari berminyak. 
  • Amalkan pakai mask ini untuk kelihatan lebih muda dan berseri-seri.

CARA PENGGUNAAN

  • Selepas membersihkan muka, sapukan mask mud dan biarkan ia kering selama 20 minit dan bilas dengan air. 
  • Untuk kesan yang lebih efektif di syorkan guna 1-3 kali seminggu.
PEMBELIAN SECARA BORONG  MISTINE EGG WHITE PEEL 
 
OFF MASK MURAH, MISTINE HONEY FACIAL SCRUB CREAM 
 
MURAH, MISTINE NATURAL MUD FACIAL MASK MURAH
 
  SILA
 
 
 EMAIL KAMI :aznirabu@gmail.com

INAYAH BEAUTY BOOSTER 3 IN 1 30 KAPSUL

HARGA PASARAN : RM 150

POS :
SEM RM 5
SS RM 8

- NO BORONG AVAILABLE -
____________________________________________________

 Supplement lengkap No. 1 Asia yang bertindak 3 dalam 1 iaitu anda pasti CANTIK, SIHAT DAN LANGSING dengan INAYAH BEAUTY BOOSTER

## Kami bukan omong kosong.. auta dengan hanya memberikan kelebihan panjang lebar tapi kesan nya hampeh dan ramuan yang tidak jelas.

1. ANDA BAKAL CANTIK SEBAB KAMI GUNAKAN RAMUAN PURE SHARK COLLAGEN – yg pertama di pasaran Malaysia!!! Ikan ni x boleh nak beli kat pasar malam mcm talapia atau salmon na. Kadar penyerapan paling pantas ke dalam badan. Dengan adanya collagen yang hebat ini. Anda akan berubah menjadi JELITA SEKELIP MATA!!


KELEBIHAN PURE SHARK COLLAGEN :
1. Menggurangkan senggugut dan keputihan
2. Kadar penyerapan lebih tinggi dari collagen lain
3. Melegakan sakit sendi
4. Melawan Proses Penuaan
5. Menghilangkan ruamm, jerawat, jeragat dan kedutan
6. Meningkatkan tenaga
7. Menguatkan sistem imunisasi badan
8. Mengalakkan penumbuhan rambut
9. Menguatkan kuku
10. Pengurangan garis halus dan kedutan

2. ANDA BAKAL LANGSING SEBAB KAMI GUNAKAN RAMUAN SOY LECITHIN – supplement pertama yang mengabungkan shark collagen dan soy lecithin bagi mendapatkan bentuk badan idaman. Soy lecithin berfungsi sebagai PEMECAH LEMAK, PENGHAPUS SELULIT, NO MORE SEMBELIT !!!

KELEBIHAN SOY LECITHIN :
1. Meningkatkan daya ingatan
2. Memecahkan lemak
3. Membantu masalah imsonia
4. Mencegah eczema
5. Mencegah pengumpulan lemak dalam hati
6. Membantu mempercepatkan metabolisma untuk membakar lemak
7. Membantu dalam proses penghadaman
8. Membantu mengurangkan bengkak susu
9. Melangsingkan badan
10. Mengekalkan bentuk badan ideal

3. ANDA BAKAL SIHAT CERGAS BERTENAGA SEBAB KAMI GUNAKAN MILK THISTLE –TONIK HATI NO 1 DUNIA. Di datangkan khas dari EROPAH untuk membuang toksin di dalam badan dan HATI. Badan akan lbh sihat, jantung sihat. Tak ada lagi sakit jantung, badan letih lesu !! Di syorkan 100% kepada penghisap rokok,yg minum alkohol, suka minum atau makan fast food, pernah guna chemicle product.

KELEBIHAN MILK THISTLE
1. Tonik hati NO 1 di dunia
2. Membantu membina sel sel hati yang sihat
3. Melegakan sembelit
4. Menyingkirkan toksin dari hati
5. Mengekalkan sistem penghadaman yang sihat
6. Pengambilan secara beterusaan selama beberapa bulan dapat meningkatkan penghasilan glutathione secara semula jadi
7. Menurunkan paras kolesterol
8. Mencegah tumor payudara
9. Menghilangkan rasa gatal, kemerahan, radang dan eczema
10. Sebagai antioksidan 10x lebih kuat dari vitamin E

4. ANDA BAKAL CERAH GLOWING SEBAB KAMI GUNAKAN L – GLUTHAHIONE. 10X ganda lebih berkesan daripada gluthathione biasa. Anda akan cerah kembali seperti kulit semasa anda baby dulu. Kulit halus mulus bakal jadi kenyataan dengan INAYAH BEAUTY BOOSTER.

KELEBIHAN L GLUTHATHIONE
1. Menukarkan kulit gelap kepada kulit cerah gebu
2. Warna kulit menjadi sekata, lembap dan tidak berminyak
3. Lebih berkuasa dan kebal dalam penyerapan ke dalam badan berbanding glutathione
4. Meningkatkan penyembuhan luka
5. Menjadikan kulit lembut, licin. segar dan berseri
6. Memutihkan kulit


CARA PEMAKANAN:

1 botol mengandungi 30 biji. Sehari hanya perlu makan 1 biji sahaja. Waktu yang paling terbaik ialah waktu selepas bangun dari tidur.
p/s : untuk yg ada gastric dan darah tinggi boleh makan selepas breakfast
special : inayah tiada pantang larang, tiada cirit birit, minum air 2 liter shj